Ga naar de inhoud
Home » Praktische info opstart zwemschool

Praktische info opstart zwemschool

  • door

Beste ouders en zwemmers,


Het is bijna zover, binnen 2 weken start de zwemschool terug op. Hierbij wat praktische info op een rij om alles vlot te laten verlopen.


PRAKTISCHE INFO:

– de eerste les week start maandag 12 september, zaterdaglessen en recreatie starten 17 september- gelieve een half uur op voorhand aanwezig te zijn als je ingeschreven bent voor de lessen in de week om 18u of op zaterdag, we nemen de eerste week graag de aanwezigheden op. Je meldt je aan bij onze bestuursleden die aanwezig zijn in de inkomhal, pas dan kan je door om je om te kleden- je hebt een badge nodig om het zwembad te betreden. Ben je nog niet in het bezit van een badge? Dan kan je deze regelen eens de kindjes aan de les begonnen zijn, dus niet samen met het aanmelden aub. Graag hiervoor 5€ mee te brengen als waarborg- elke zwemmer krijgt een badmuts in de kleur van de groep waarin hij start, dit zal de week na opstart zijn omdat er misschien nog wijzigingen van groep kunnen zijn. U kan een 2de badmuts aankopen indien gewenst voor 5€- enkel voor de groepen watergewenning (geel en oranje) laten we de ouders toe om mee te gaan om de kindjes te helpen omkleden, gelieve zo snel mogelijk de gangen te verlaten eens de kindjes aan de les begonnen zijn- de kinderen wachten na het omkleden aan de douches, de trainers komen hen per groep ophalen
– NIEUW: Het secretariaat van ZLZ is telkens aanwezig in de Aquataria de eerste vrijdag van de maand (niet in de schoolvakanties, niet op feest- en brugdagen), telkens van 18u-19u. 

U kan dan bij een van onze bestuursleden terecht voor badges, badmutsen, invullen documenten, allerhande vragen. Check onze kalender op de website voor de concrete data

– NIEUW: onze website is vernieuwd, u kan voor alle info en laatste nieuwtjes terecht op: https://zwemclublabiozottegem.be/– NIEUW: er zullen 2X/jaar contactmomenten (vrijblijvend) voorzien worden met de trainer van je zoon/dochter, meer info volgt

VERLOOP VAN DE LESSEN:

De zwemmertjes begeven zich op het aanvangsuur naar de douches waar de trainers de kinderen opwachten.

Omkleden kan in de grote cabines (niet de laatste in de gang deze is voor competitie voorzien) of de individuele cabines. Er mag GEEN kledij blijven liggen in de individuele kleedhokjes, ALLE kledij moet opgeborgen worden in de lockers. Kledij die blijft liggen in de kleine hokjes zal opgehaald worden zodat er plaats gemaakt wordt voor anderen.

Er wordt  niet rondgehangen in de gangen en kleedkamers als u daar niet moet zijn. Ouders van de kleinste zwemmertjes kunnen meegaan om te helpen maar worden verzocht om bij aanvang te wachten in de kijkruimte of Aquataria.

SAVE THE DATE

Ons jaarlijks spaghetti-festijn gaat door op vrijdag 14 oktober. Kaarten worden ook verkocht de week van 12 september én online.
Het zou fijn zijn als jullie hier talrijk op aanwezig kunnen zijn. Een avondje niet koken klinkt toch niet slecht?
De volledige opbrengst gaat naar de werking van zwemschool en competitie.


We kijken er alvast heel erg naar uit, tot binnenkort !

Het bestuur ZLZ